nl_NL

Referenties

Jobsonline gebruikt Jobfeed succesvol als leadgenerationtool. Dankzij deze technologie besparen we tijd en kunnen we beter inspelen op behoeftes vanuit de markt. Charrel Jalving (Jobsonline)
Met Jobfeed vinden wij prospects voor onze dienstverlening die we anders niet tegen waren gekomen. In enkele maanden heeft dit al diverse orders opgeleverd. Marco Dekkers (Emerce Jobs)
Jobfeed geeft ons dagelijks een prachtig inzicht in de markt (Nederland en België) waarmee wij precies kunnen zien welke organisaties op dit moment veel vacatures hebben, waar ze adverteren en hoe ze sollicitaties afhandelen. Jeroen Sentel (Emply)
Met de data uit Jobfeed zijn wij in staat altijd een actueel en betrouwbaar overzicht van de online vacaturemarkt te bieden. Marcel van Brugge (Brainport Network)
Wij speuren nieuwe prospects op via Jobfeed, die we via onze andere kanalen nooit gevonden zouden hebben. In het eerste half jaar hebben we al 5 nieuwe klanten binnengehaald. Jochem Eerden (Work-on)
Jobfeed voorziet onze kandidaten van vacatures en geeft hen inzicht in kansen en mogelijkheden in de arbeidsmarkt. Peter Minkenberg (Thaeles)